Gelu Stefan Diaconu, fost presedinte al ANAF, afirma ca a intrat in posesia unui mail prin care "de la cel mai inalt nivel al PSD/Guvern" i s-a cerut vicepresedintelui ANAF, Bogdan Stan, declansarea unor controale la marile firme de audit, scrie digi24.ro.

"In tara lui Pablito, devenit intre timp un adevarat Bashar (ati vazut cum isi promoveaza propriile slugi la conducerea Curtii de Conturi?!), orice voce critica trebuie distrusa!

Un mail, transmis la inceputul lunii septembrie de la cel mai inalt nivel al PSD/Guvern, solicita vicepresedintelui ANAF, Bogdan Stan 'analiza si (…) initiere de actiuni de control' la cele patru firme de consultanta care apartin de 'Big Four', adica la firmele de audit PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst & Young si Deloitte.

Mailul este adresat aceluiasi personaj care a dispus si “atacul” Antifraudei in redactiile Rise Project si Hotnews!!! Desi simuleaza dialogul cu grupul de lucru pe fiscalitate al CDR, pe din dos se pregateste un desant al inspectiei fiscale la aceste firme.

Cu reprezentantii acestora am avut repetate discutii/consultari, cand eram presedinte ANAF, si nu de putine ori am fost aspru criticat pentru activitatea si opiniile mele profesionale. Chiar si atunci cand criticele acestora erau tendentioase sau de-a dreptul jignitoare continuam dialogul si nu mi-a trecut niciodata prin cap sa-mi folosesc autoritatea si resursele ANAF in a le trimite pe cap controale “cu dedicatie”.

Dumneavoastra va imaginati cum va arata Romania peste 2-3 ani, daca gasca lui Pablito isi adjudeca conducerea justitiei si a Curtii de Conturi?

Dupa ce au fost pur si simplu ridiculizati de catre toti consultantii fiscali pentru bazaconiile din programul de guvernare si dupa ce au adus tara pe buza prapastiei economice, mardeiasii lui Pablito trec la amenintari fatise.

Pe mine nu ma veti intimida, domnilor, asa cum nu a reusit nici coada de topor Tulus!!!

P.S. Daca Guvernul ma va contrazice, voi face public mail-ul in baza caruia ANAF-ul a turat deja motoarele “analizei de risc”…exact ca in cazul Rise Project si Hotnews", a scris Gelu Stefan Diaconu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.