Dupa afirmatia deputatului ALDE Varujan Vosganian, potrivit careia inclinatia romanilor spre autoconsum "ne costa in fiecare an venituri bugetare de multe miliarde de lei", reactia fostului premier Dacian Ciolos nu a intarziat sa apara.

"Domnul Varujan Vosganian, probabil cu intentii bune la baza, se ia de ouale de autoconsum din gospodariile oamenilor.

Cand eram ministrul agriculturii si dumnealui al finantelor i-am propus cateva solutii prin care sa incitam productia agricola de semi-subzistenta sa iasa pe piata dar din pacate nu am gasit ascultare. Unele din aceste masuri le-am aplicat anul trecut cand am fost la guvernare.

Eu cred ca problemele si dificultatile actuale ale bugetului de stat nu se datoreaza oualor neimpozitate din gospodarii ci altor cauze care tin de buna guvernare.

Pe de alta parte, accelerand recuperarea pagubelor facute de cei care au furat statul si au condamnari definitive, statul ar avea mai mult de castigat decat luandu-se de gainile din curtile oamenilor", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.