Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca Romania nu se va imprumuta de la FMI si respinge astfel informatiile vehiculate in ultimul timp de formatiunile de opozitie.

"PNL poate sa se imprumute sau USR poate sa se imprumute, ca si asa s-ar putea sa ramana fara bani, s-ar putea sa le confiste banii pentru ca au avut o finantare ilegala a partidului. Romania are bani, problema noastra e ca noi marim salariile, iar cei care primesc salarii marite protesteaza. Nu ne imprumutam", a declarat Dragnea joi seara la RTV.

Cat despre cresterea Robor, Liviu Dragnea a declarat ca are incredere in colaborarea dintre Guvern si Banca Nationala.

"Sunt doua institutii care impreuna au acelasi obiectiv, stabilitate economica si stabilitate financiara. BNR are parghii la indemana pentru a interveni si cred ca o va face, daca nu cumva a facut-o", a spus Dragnea, potrivit Hotnews.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.