Ilie Liviu Dragne, cercetat sub control judiciar, a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul General. El este acuzat de folosire, cu rea-credinta, a bunurilor sau creditului de care se bucura societatea, intr-un scop contrar intereselor acesteia sau in folosul lui propriu.

Ilie Liviu Dragne este administratorul fermei de porci Salcia din judetul Teleorman, care a fost detinuta in proportie de 90% de Valentin Stefan Dragnea, fiul presedintelui PSD, Liviu Dragnea, scrie Digi24.ro.

In acelasi dosar au mai fost trimise in judecata alte trei persoane, administratori ai unor firme, acuzati de evaziune fiscala si complicitate la evaziune fiscala.

In cazul lui Dragne, procurorii spun ca acesta, „in calitate de unic asociat si administrator la o alta firma, la diferite intervale de timp, in perioada 02.10.2015-17.08.2017, a folosit cu rea-credinta bunurile sau creditul de care se bucura aceasta societate, intr-un scop contrar intereselor acesteia, prin dispunerea achitarii de sume de bani in cuantum total de 43.041 lei (din care 30.175 lei venit net si 12.866 lei impozit pe salarii si contributii sociale), pentru sotia acestuia, fara ca aceasta sa desfasoare in beneficiul firmei respective activitatea pentru care a fost remunerata urmare incheierii contractului individual de munca”.

Dosarul va fi judecat de Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.