Omul de afaceri Dorin Cocos - condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare in dosarul "Microsoft” - va fi eliberat conditionat, a decis, marti, Tribunalul Ilfov. Decizia este definitiva, In prima instanta, Judecatoria Sectorului 4 respinsese cererea de eliberata conditionata a lui Cocos.

"(...) admite contestatia formulata de condamnatul Cocos Dorin impotriva sentintei penale nr. 1999 din data de 16.08.2017 pronuntata de Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti in dosarul penal nr. 19314/ 4/ 2017. Desfiinteaza sentinta atacata si, rejudecand cauza, (...) admite propunerea de liberare conditionata formulata de Penitenciarul Bucuresti- Jilava cu privire la condamnatul Cocos Dorin de sub efectul pedepsei de 2 ani si 4 luni inchisoare aplicata de Tribunalul Bucuresti (...). Dispune liberarea conditionata a condamnatului", este decizia luata marti de magistratii Tribunalului Ilfov.

Decizia Tribunalului Ilfov este definitiva, astfel ca omul de afaceri Dorin Cocos - incarcerat la Penitenciarul Jilava - ar urma sa fie pus in libertate in cursul acestei zile.

Omul de afaceri a executat un an din pedeapsa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.