Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu il intereseaza cine conduce DNA si ca important este sa fie luate masuri impotriva procurorilor care „au santajat, au presat pentru a obtine niste denunturi mincinoase”.

Ma intereseaza foarte putin daca Laura Codruta Kovesi ramane sefa DNA. Nu cred ca asta este cea mai mare problema. Poate sa vina oricine. Daca practicile raman aceleasi, n-am facut nimic. Daca, in schimb, se luau masuri sau se iau masuri impotriva acelor procurori care sunt dovediti prin inregistrari, prin declaratii, prin dezvaluiri ca au facut abuzuri, ca au santajat, ca au presat pentru a obtine niste denunturi mincinoase, lucrurile incep sa intre pe fagasul normal”, a spus Liviu Dragnea in cadrul unei conferinte de presa.

Am vazut judecatori care vorbeau despre presiuni si amenintari, am vazut judecatori la asociatii de magistrati care cer sa se intample niste lucruri. Deci, sa nu ne uitam doar la varful aisbergului. Nu stiu ce va spune Inspectia Judiciara, nu stiu ce vor face Tudorel Toader, Klaus Iohannis, doamna Kovesi. Noi avem o problema de structura, structurala in Justitie. Nu mai este o gluma. E o problema de structura, care, daca nu se rezolva astazi, se va rezolva mai tarziu, dar cu costuri. La asta trebuie sa ne gandim, dincolo de patimi. Nu am un razboi personal cu Laura Codruta Kovesi, chiar daca poate sa fie din cealalta parte”, a mai spus presedintele PSD, potrivit Digi24.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.