Ministrul roman al Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a anuntat ca a fost informat de omologul sau ungar ca Ungaria va sustine candidatura Romaniei la OCDE. 
”Ministerul roman al Afacerilor Externe a fost informat de catre Ministerul ungar al Afacerilor Externe si Comertului cu privire la sprijinirea de catre Ungaria a candidaturii tarii noastre pentru aderarea la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE). Mentionam ca lista candidatilor nominalizati pentru negocieri de aderare ar putea sa faca obiectul unei decizii in cadrul reuniunii Consiliului OCDE de astazi, 25 septembrie 2017, sau cu prilejul reuniunilor viitoare”, precizeaza MAE, noteaza Mediafax.ro.

Sambata, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca a vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orban, si au convenit ca partea romana va rezolva problema de la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria va acorda din nou sprijin Romaniei pentru aderarea la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.