Fostul premier Victor Ponta se afla luni la Directia Nationala Anticoruptie pentru a da declaratii in calitate de martor intr-un dosar din 2014, in care a fost audiat si fostul prim-ministru Sorin Grindeanu, informeaza stirileprotv.ro.

Update 14:37- Fostul sef al Executivului a iesit de la DNA, dupa mai bine de patru ore de audieri.

"Mi-au fost puse intrebari ca martor, am raspuns la toate. Nu am voie sa va spun despre ce este vorba. Eu stiu cel mai bine, pe pielea mea, diferenta dintre politica si justitie. In politica ne batem, dar nu ne batem cu dosare. Nu am niciun fel de dorinta, nici nu ma ocup cu denunturi. Am fost chemat ca martor, am spus ceea ce stiu. Repet, eu nu confund si nu duc batalia politica cu arme judiciare. S-a dus contra mea batalia cu arme judiciare si nu mi-a placut. Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face", a spus Ponta la iesire, citat de dcnews.ro.

Fostul sef al Executivului, Sorin Grindeanu, a fost citat si el in calitate de martor. Dupa ce a stat mai bine de trei ore la DNA, a spus: "Am calitatea de martor... Nu pot sa va spun... Sunt lucruri pe care pot sa le declar si altele pe care nu. Nu vreau si nu pot sa va dau amanunte din acest dosar. Eu cred ca am fost cat se poate de clar, nu am niciun fel de problema, calitatea mea este cea de martor", a declarat Grindeanu.

"Nu ma tem de DNA. Imi fac datoria de cetatean", a mai adaugat fostul premier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.