Raluca Turcan lanseaza un atac la adresa premierului Mihai Tudose pe tema introducerii supra-accizei la carburanti.

"Minciuna are picioare scurte! Astazi realitatea ii da peste nas premierului Tudose!

In ultimul timp, prim-ministrul a afirmat tare si raspicat ca pretul benzinei NU va creste odata cu introducerea supra-accizei la carburanti.
Astazi, in prima zi in care a intrat aceasta acciza in vigoare, pretul benzinei A CRESCUT deja. Dar nu se va opri aici. O noua majorare a accizei va avea loc in 1 octombrie, iar pretul benzinei si motorinei VA CRESTE DIN NOU.

Aceste scumpiri vor conduce la cresterea in lant a pretului la toate produsele si serviciile, la scaderea competitivitatii companiilor romanesti si la scaderea puterii de cumparare a romanilor.

Domnule Tudose, aceasta este o problema apasatoare pentru toti romanii. Oare cand o sa va opriti din declaratii mincinoase? Cand o sa incepeti sa guvernati pentru intersele publice, in transparenta si respect pentru cetateanul de rand?", a scris pe Facebook Raluca Turcan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.