Senatorul PNL Florin Citu anunta ca "Ionut Misa va fi audiat la Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital in Senat".

"Astazi in Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat am cerut audierea Prim-Ministrului Tudose in legatura cu informatiile contradictorii aparute in spatiul public despre rectificarea bugetara si situatia finantelor publice in 2017.

Comisia a aprobat audierea lui Ionut Misa. Este bine si asa.

Ionut Misa este chemat sa prezinte toate datele care stau la baza acestei rectificari, zilele urmatoare. Astfel, orice nelamuriri in spatiul public despre aceasta rectificare si despre banii care exista sau nu acum la buget vor disparea.

Cu cateva minute inainte de aceasta postare Liviu Dragnea a dat o declaratie despre rectificarea bugetara care arata clar ca minte. Daca nu ar minti ar insemna ca dupa o viata petrecuta in administratia publica si in Parlament nu a reusit sa invete cum sa citesca o executie bugetara", a scris Florin Citu pe Facebook.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.