Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca in sedinta de miercuri plenul reunit al celor doua Camere va aproba constituirea unei comisii parlamentare care sa ancheteze situatia de la ANRE si cresterea pretului la energie.
"Am discutat in coalitie si am aprobat solicitarea premierului si, maine, aprobam in plenul reunit infiintarea unei comisii de ancheta pe ANRE. E bine sa aflam si noi si populatia ce s-a intamplat acolo si care a fost jocul preturilor la energie in ultima perioada", a spus social-democratul, citat de digi24.ro.

Declansarea unei astfel de anchete a fost pusa in discutie de premierul Mihai Tudose: "Eu cred ca e un moment in care putem sa cerem, in numele Guvernului, public, Parlamentului o ancheta la ANRE (...). Parlamentul cred ca poate sa-l intrebe pe domnul, cum il cheama?, Havrilet de ce e lui cald asa de vreo trei luni si nu a facut ce trebuie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.