Filiala USR din Bucuresti a ales-o pe Roxana Wring la conducere, duminica, in urma unor alegeri interne. Alaturi de ea, a fost aleasa si o noua echipa a Biroului municipal. 

Noii presedinti ai filialei din Bucuresti sunt: Florin Cobzac, Andreea Vasilescu, Vlad Gheorghe si Marian Bumbar. Din echipa Biroului municipal, recent aleasa, fac parte si: Mihai Danes, Cristi Ghica, Adrian Alexandru, Stefania Petre, Ana Maria Ciceala, Cristian Rosu, Marius Gheorghe si Andrei Bogdan.

44 membri USR au mai candidat pentru cele 12 locuri din Biroul Municipal.

Pentru postul de presedinte au candidat: Dumitru DObrev, Marie-Louise Sebe si Alexandru Cristian Surcel. Roxana Wring a reusit sa castige, cu 59 de voturi.

”PSD lasa in urma un dezastru de proportii: un oras a carui infrastructura este aproape de colaps, un buget secatuit de pomeni electorale si o administratie opaca, politizata, incompetenta. USR trebuie sa fie varful de lance al luptei anti-PSD, este de datoria noastra sa luptam pentru salvarea Bucurestiului. Suntem singurul partid care o poate face. Vom construi o organizatie puternica, creand coeziune interna si insistand pe reguli si proceduri clare, si vom elabora un program politic, USR Bucuresti 2020, credibil, cu obiective specifice, masurabile, accesibile, relevante si incadrate in timp”, a declarat Roxana Wring, potrivit Libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.