Vicepresedintele Ford a discutat despre stadiul implementarii investitiei Ford de la Craiova, inclusiv despre crearea celor aproape 1700 de noi locuri de munca, anuntate deja de companie”, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

In discutiile cu delegatia Ford, prim-ministrul Mihai Tudose ”a subliniat importanta industriei auto pentru economia romaneasca, atat din perspectiva ponderii sale in dezvoltarea PIB, cat si din sociala, prin crearea de noi locuri de munca atat in mod direct, cat si prin efectul de angrenare economica”.

”Romania este un mediu favorabil pentru cresterea investitiilor, iar dezvoltarea fabricii Ford de la Craiova confirma acest lucru. Investitii mai multe inseamna mai multe locuri de munca si mai bine platite”, le-a spus Tudose celor de la Ford.

Un alt punct atins in timpul intrevederii s-a referit la infrastructura, context in care premierul Tudose a mentionat ca autostrada Pitesti-Sibiu si legatura intre Pitesti si Craiova sunt prioritati ale Guvernului, urmand sa fie finalizate pana la sfarsitul mandatului.