Fostul premier Victor Ponta se intreaba cum poate tara noastra "sa isi puna in aplicare o politica serioasa de aparare", avand in vedere ca ministrul se schimba atat de des.

"Avem deja al 4-lea Ministru al Apararii in ultimele 10 luni !!!! Cum va suna chestia asta?

Dincolo de faptul ca l-am considerat mereu pe Adrian Tutuianu o persoana echilibrata, harnica si eficienta (motiv pentru care l-am sustinut si in 2012 si in 2016 pentru functia de Presedinte al CJ Dambovita) am o intrebare de principiu: cum poate Romania sa isi puna in aplicare o politica serioasa de aparare in conditiile in care ministrul se schimba din 3 in 3 luni?!?!

Despre Strategia de Aparare a Romaniei si mai ales despre programele de achizitii de armament voi face o prezentare separata - asta daca dincolo de poze si declaratii oficiale chiar ne intereseaza ce se intampla in fiecare an cu 3,5 MILIARDE DE EURO din banii acestei tari si ai cetatenilor sai", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste si: Adrian Tutuianu: Plec cu fruntea sus si cu sentimentul muncii indeplinite


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.