Silvi Ifrim, managerul Spitalului Colentina si-a dat demisia. Decizia a venit dupa ce, in urma cu cateva zile, Dorin Bica si Ionut Gobej au demisionat, reclamand degradarea situatiei odata cu instalarea noii conduceri. Anuntul a fost facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea. 

„A spus ca s-a ajuns la situatii tensionate si prefera sa se retraga. I-am acceptat demisia de onoare. A muncit peste 30 de ani la Spitalul Colentina, a avut intentii bune”, a spus primarul general al Capitalei, potrivit Digi24.ro.

Gabriela Firea va anunta maine persoana care va asigura interimatul in functia de manager, pana cand postul va fi ocupat prin concurs.

In acelasi timp, medicul Ionut Gobej a anuntat ca nu revine asupra demisiei, chiar daca managerul Silvi Ifrim a demisionat. „E o decizie personala, de onoare. Niciun om care-si da demisia nu poate sa revina asupra deciziei”, a declarat acesta.

Cu toate acestea, medicul a precizat ca va reveni in spital.

„Azi am avut consultatii, de dimineata, cu pacientii mei, si au fost preluati de colegii mei care au ramas in functii, cu promisiunea ca, daca mi se va permite, voi putea veni in spital sa ajut, fara a renunta la demisie”, a spus medicul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.