Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spera ca nimeni sa nu atace la CCR referendumul de revizuire a Constitutiei , sustinand ca pana la iarna s-ar putea lua o decizie privind familia.

"Odata cu adoptarea de azi, dupa promulgare, am reusit inca un pas pentru organizarea referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutie", a declarat liderul social-democrat la Parlament.

"Sper sa nu atace nimeni la CCR, nici nu sunt motive, astfel incat pana incepe iarna sa avem acest referendum. Odata legea adoptata in Senat merge la Curtea Constitutionala, care trebuie sa se exprime in cinci zile si din momentul adoptarii legii trebuie facut referendum in 30 de zile",
a mai spus Dragnea, citat de digi24.ro.

Chestionat cum se va pronunta in privinta definirii familiei, raspunsul presedintelui Camerei Deputatilor a fost: "voi merge la vot si voi vota, depinde cum va fi pusa intrebarea".

"Pe mine ma intereseaza sa dea un semnal foarte serios in interiorul tarii pentru ca eu inca sunt roman si voi ramane roman si ma intereseaza ca aceasta decizie sa fie luata de romani, nu de altcineva, cu toate presiunile, sugestiile si propunerile venite din alta parte. Am sustinut public initiativa celor trei milioane de romani, deci nu ma schimb", a subliniat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.