Victor Ponta sustine ca discursul anti-sistem al liderului PSD e unul de fatadă si ca intre Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis exista o intelegere: sa nu se atace niciodata.

Stiti care e problema? Eu cred ca e un blat. E evident ca PSD cu Liviu Dragnea nu va face niciun fel de competitie impotriva domnului Iohannis in 2019. Daca e un blat, macar sa il stim. (...) Vi s-a parut ca il deranjeaza cu ceva domnul Dragnea pe domnul Iohannis sau domnul Iohannis pe domnul Dragnea?!”, a declarat pentru Digi24 fostul premier Victor Ponta.

El a explicat si de ce spune ca discursul antisistem al lui Liviu Dragnea nu e credibil. „A fost asa un fel de pacaleala pentru oameni din presa care chiar vor sa lupte cu sistemul. Dar eu stiu foarte bine ca Liviu Dragnea a vrut intotdeauna sa negocieze si cu DNA si cu...(Repoter: Ce interes are, ca sa negocieze?) Propriile lui dosare, intotdeauna propriile lui interese”, spune Victor Ponta.

La o zi dupa ce a devenit, oficial, membru in partidul lui Daniel Constantin, Pro Romania, Victor Ponta critica dur Guvernul. Fostul premier acuza o crestere alarmanta a cheltuielilor, lucru deloc incurajator in perspectiva unei crize economice, care ar putea veni in anul 2019.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.