Presedintele, Liviu Dragnea, a sustinut in legatura cu nemultumirile din ALDE ca urmeaza sa discute cu acestia si ca este posibil ca nemultumirile sa fie reale.

"O sa discut cu ei, s-ar putea ca nemultumirile sa fie reale. Tocmai asta discutam in weekend si la noi despre o imbunatatire a comunicarii intre Parlament, partide si Guvern. In ceea ce priveste rolul secretarilor de stat, trebuie sa fie o abordare corecta din partea ministrilor. Si ministrii ALDE fata de secretarii de stat PSD si ministrii PSD fata de secretarii de stat si, daca sunt cazuri concrete, tocmai asta o sa le ascultam", a subliniat Dragnea la Mamaia, citat de stirileprotv.ro.

Chestionat daca stie care este cauza acestei tensiuni, raspunsul liderului social-democrat a fost: "Aseara, domnul Tariceanu a venit la noi, am stat foarte mult si nu a fost deloc tensionat".

Citeste si: Dragnea: Rosia Montana este un subiect delicat care trebuie abordat cu foarte multa cumpanire


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.