Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca sesiunea parlamentara care a inceput vineri este una extrem de importanta pentru evolutia Romaniei si ca liberalii ar trebui sa faca o opozitie dura si clara.

"Sesiunea parlamentara care a inceput ieri este o sesiune parlamentara, dupa parerea mea, extrem de importanta pentru evolutia Romaniei. Nu cred ca in 27 de ani de democratie a existat o situatie atat de grava asa cum este situatia de astazi a Romaniei. Un partid politic a promis in campanie ca vor curge rauri de lapte si miere si, la sase luni dupa preluarea puterii, nu numai ca nu ofera lapte si miere Romaniei, ci ofera pelin si ambrozie, dar nu ambrozia care era hrana zeilor, ci ambrozia care produce alergie", a declarat Ludovic Orban la Neptun, potrivit digi24.ro.

"Raspunsul pe care il da partidul de guvernamant la aceasta situatie, in loc sa fie un raspuns de stimulare economica, de motivare a celor care au capacitatea de a asigura dezvoltarea economica, a firmelor, a tuturor actorilor economici si sociali care pot sa genereze prosperitate raspunsul Guvernului este contrar, este unul clar si limpede: da cu biciul in calul care trage. Nu putem accepta sa privim toate masurile fiscale aberante pe care le introduce partidul de guvernamant. Ca atare in sesiunea parlamentara care incepe noi ca partid politic trebuie sa fim coloana vertebrala a opozitiei din societate la toate aceste masuri care risca sa puna pe butuci economia romaneasca", a mai spus el, citat de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.