Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, se arata "ingrijorat" de faptul ca exista ambasadori in Romania care merg la ministri si incearca sa promoveze interesele unor companii straine, ceea ce poate semnifica coruptie

"Am vazut ce s-a incercat sa se faca ieri la CSM. Si eu sunt ingrijorat de niste ambasadori in Romania care isi permit sa ne interzica si dreptul de a incepe dezbaterea. Urmeaza sa ni se interzica dreptul de a gandi", a declarat liderul social-democrat.

"Stiti ce ma intereseaza pe mine, ca presedinte PSD si al Camerei Deputatilor, ca deputat si ca cetatean? Sa vad ce spun asociatiile magistratilor si Uniunea Nationala a Judecatorilor in Romania. Si am vazut ca acolo exista o sustinere. Sigur ca in final decizia va fi luata in Parlament, dupa o cumpanire serioasa, dupa o dezbatere serioasa, asezata, nu cu patima, nu pentru a servi interesul unuia sau altuia, nu pentru a subjuga ideea de justitie", a adaugat el, citat de stirileprotv.ro.

Referitor la ingrijorarea Ambasadei SUA cu privire la modificarile legilor justitiei, Dragnea a spus: "Am inteles, fiecare cu ingrijorarile lui. Si eu sunt ingrijorat cand ambasadorii merg la ministri in fiecare zi sa promoveze interesele unor companii straine. Cine stie, poate cineva se gandeste ca poate si asta inseamna acte de coruptie. Ca sigur ca daca ati merge dumneavoastra la un ministru sa promovati interesele companiei (...) ati avea o problema".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.