Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan sustine ca prim-ministrul Mihai Tudose "este expresia perfecta a inapoierii PSD in materie de economie", scrie hotnews.ro.

"Mihai Tudose este expresia perfecta a inapoierii PSD in materie de economie. Numai PSD mai putea da un asemenea premier in 2017.
Nicio explicatie coerenta, nicio viziune, nicio investitie! Doar declaratii grobiene in cascada menite de fapt sa creeze vinovati pentru esecul guvernarii PSD ALDE.

Nimic bun nu poate veni in materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un sef de partid speriat de justitie, un aliat care isi vinde toti apropiatii pentru a se mentine la putere. Ce zice "omul de afaceri" Tariceanu de primitivismul sefului Guvernului?
Sa nu uitam ca Tudose a fost ministru al economiei. Romania a avut un ministru al economiei fara card bancar!!! Cum o sa faca Tudose PSD informatizarea administratiei publice cu o asemenea abordare?

PS. Cand faci cumparaturi cu cardul, dincolo de usurinta, este implicita si o anumita trasabilitate a veniturilor. Sa fie oare declaratia premierului un indemn mascat catre infractori sa umble cu sacosele de bani ca altfel s-ar putea sa aiba probleme?", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.