Fostul sef al SRI George Maior, a sustinut ca vizita sa la Gabriel Oprea din 2009 nu a avut nicio conotatie neconstitutionala, ilegala sau imorala.

"Consider ca am raspuns corect, a fost o vizita cu caracter privat, nu a fost o vizita neconstitutionala, ilegala sau imorala. Am fost deschis, comunicativ cu membrii comisiei", a declarat marti actualul ambasador al Romaniei la Washington.

Chestionat daca va mai merge in fata comisiei de ancheta in cazul in care va fi chemat, Maior a raspuns: "Intotdeauna vin, daca voi fi chemat la comisie".

Privitor la relatia cu Gabriel Oprea, el a subliniat ca "intotdeauna am avut o relatie de prietenie", noteaza antena3.ro.

"Nu e deloc o problema de moralitate. Se pune atunci cand, intr-o anumita calitate, cum am avut-o atunci, intr-un fel implici Serviciul intr-o activitate politica, ceea ce nu s-a intamplat de-a lungul celor 8 ani de mandat",
a mai spus George Maior, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.