Mugur Mihaescu, vicepresedintele Asociatiei Comerciantilor din Centrul Istoric (ACCIB) si componentul trupei de umor "Vacanta Mare", va fi consilier personal al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Potrivit unui comunicat al PMB remis luni Agerpres, Mugur Mihaescu a fost desemnat in aceasta functie in urma consultarii cu membrii Asociatiei Comerciantilor din Centrul Istoric al Bucurestiului.

"Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic si comercial, iar pe de alta parte se confrunta cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care isi desfasoara activitatea zi de zi in aceasta zona cunosc cel mai bine aceste probleme, asa ca le-am solicitat sa-si desemneze un reprezentant care sa vina sa lucreze alaturi de noi. Vreau sa demonstram totala deschidere a Primariei pentru rezolvare", declara Gabriela Firea, potrivit comunicatului PMB.

Mihaescu va avea ca principala responsabilitate relatia dintre municipalitate, prin toate institutiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucurestiului, pe toate planurile - urbanistic, comercial, cultural, curatenie, ordine publica etc.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.