Raluca Turcan a transmis un mesaj in urma protestelor de duminica seara, subliniind ca PNL va face tot ce ii sta in putinta pentru a opri subordonarea justitiei de catre PSD, scrie dcnews.ro.


"PSD nu va dormi linistit pana cand Legile Justitiei nu vor fi modificate!

#Respect pentru toti romanii care au curajul sa spuna un NU raspicat trio-ului Dragnea-Tariceanu-Toader! PSD a promis liniste sociala in campania electorala, dar a oferit doar scandal, frici sociale, dezastru economic si dezamagire masiva a oamenilor. Se imprumuta pentru a plati pensii si salarii, iar cei care vor trebui sa plateasca datoriile sunt penalizati de Guvernul PSD prin vulnerabilizarea legislatiei si instabilitatea economiilor in banci si conturi de pensii private!

Protestele #Rezist inseamna #normalitate! #PNL va folosi toate instrumentele legale pentru a opri politizarea justitiei si subordonarea ei PSD-ului!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.