Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, sustine ca "nimic nu este mai important acum ca aceasta guvernare a incompetentei sa fie oprita cat mai repede cu putinta", noteaza dcnews.ro.

"In multe ministere domneste haosul:

La Ministerul de Interne, cu ministrul Carmen Dan se desfasoara cel mai slab management al resurselor umane posibil. Se fac generali la 40 de ani sau sub 40 care in cateva luni se pensioneaza! Sa faci generali in decembrie si sa-i pensionezi in mai-iunie e tot o smecherie pesedista si o dovada de incompetenta crasa.

La Ministerul Agriculturii, haosul e la fel de mare. Unele scheme de plata a avansului la subventii risca sa fie afectate de intarzierile in ce priveste actualizarea modului de plata.

La Ministerul Transporturilor, ineficienta se poate vedea din satelit. Nu doar in tara, ci si in Bucuresti, unde lucrarile de fluidizare a circulatiei in jurul Capitalei sau dinspre Ilfov spre Bucuresti stagneaza. Ca semn al cinismului si iresponsabilitatii PSD-ALDE, parca vad ca se vor apuca de lucru fix in septembrie, cand se intorc oamenii din vacanta si incepe scoala.

Aceasta guvernare nu are nicio coerenta, trebuie trimisa de urgenta acasa, nu doar pentru ca au inselat asteptarile unui numar atat de mare de oameni, ci si pentru ca pun in pericol existenta multor companii private si stabilitatea economica a tarii.

Nu de exhibarea reflexelor comuniste are nevoie Romania in pragul a 100 de ani de la Marea Unire, ci de mai multa libertate pentru cei care isi asuma riscuri si responsabilitati si de o minima eficienta in ce priveste politicile publice si implementarea lor!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.