Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a generalului-locotenent Frederick Benjamin Ben Hodges, scrie antena3.ro.
"In semn de inalta apreciere pentru contributia deosebita avuta la intarirea securitatii Romaniei in cadrul Aliantei Tratatului Atlanticului de Nord, pentru eforturile depuse in vederea implementarii Operatiei «Atlantic Resolve» si a Initiativei de Reasigurare Europeana, in contextul masurilor destinate intaririi flancului estic al Aliantei, Presedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul National «Serviciul Credincios» in grad de Mare Ofiter, cu insemn pentru militari, domnului general-locotenent Frederick Benjamin Ben Hodges, comandantul United States Army Europe.

Decorarea a fost facuta la propunerea Ministrului Apararii Nationale, domnul Adrian Tutuianu", anunta Administratia Prezidentiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.