Dan Barna, purtatorul de cuvant al USR, a anuntat ca formatiunea va depune in aceasta saptamana o plangere penala impotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care il acuza de abuz in serviciu, fals si uz de fals pentru convocarea ilegala a sesiunii parlamentare extraordinare.
"In aceasta saptamana USR va depune plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea pentru abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals pentru ca neconvocarea Biroului Permanent e caz clasic de abuz in serviciu. Nu au fost indeplinite conditiile legale, Dragnea a publicat in Monitorul Oficial o convocare care nu indeplinea conditiile prevazute de Constitutie sau regulament", a spus Dan Barna, citat de digi24.ro.

"Nicuna dintre cele trei conditii - solicitarea presedintelui Romaniei, solicitarea Biroului permanent al uneia dintre Camere sau solicitarea a o treime dintre parlamentari - nu a fost indeplinita, el (Liviu Dragnea - n. red.) a pretins ca sunt indeplinite, explicatiile cu sedinta telefonica nu au acoperire in regulament", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.