Dupa ce Ministerul Finantelor a redactat un proiect de ordonanta de Guvern prin care urmeaza sa fie modificat Codul Fiscal, principalele noutati fiind majorarea semnificativa a accizelor la carburanti de la 1 septembrie, prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, sustine ca Guvernul ca "ataca direct buzunarele romanilor", scrie dcnews.ro.

"Guvernul Dragnea-Tudose a ajuns sa atace direct buzunarele romanilor, semn ca sunt disperati dupa bani. Populismul si minciuna i-au adus aproape de fundul sacului. Dupa ce au dat cu o mana, iau cu doua si se pregatesc sa ia cu patru maini. Scumpirea carburantilor va antrena alte scumpiri care vor topi maririle salariale. Poate ca si din acest motiv a fugit Liviu Dragnea in vacanta, desi convocase o sesiune extraordinara a Parlamentului. In campanie si in programul de guvernare n-au spus nimic de scumpirea carburantilor.

Si vestile rele pe care le vor incasa romanii de la acesti iresponsabili nu se vor opri aici", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.