Referitor la intentia Guvernului de a reduce comisioanele de administrare la Pilonul II de pensii, fostul prim-ministru a sustinut ca nu vrea sa depinda la pensie de banii ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu.
"Se inscrie in politica populista latino-americana-braziliana-venezueleana din ultima perioada si anume: sa dam ceva cu poporul, care place poporului. Oricarui popor ii place sa dai in banci. (…) Este cineva care administreaza un fond de pensii fara comision? Poate Maica Teresa sau Fundatia Soros, era sa zic. Este un business. Cine il administreaza ca sa-l administreze bine trebuie sa-i dai un comision", a declarat deputatul, potrivit money.ro, care citeaza News.ro.

"Eu fac parte dintre cotizantii la pilonul II de pensii (…). Eu nu vreau sa-mi nationalizeze domnul Dragnea banii. Eu vreau sa stea acolo, sa fie bine administrati si cand voi iesi la pensie sa nu depind de pensiile lui Olguta, care sincer nici pentru mama nu cred ca ajung, ci vreau sa fie administrate bine de cineva", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.