Fostul prim-ministru Victor Ponta lanseaza un nou atac la adrea Guvernului PSD-ALDE, facand referire la preturile la energie care au crescut in ultimul timp, informeaza digi24.ro.

"Ieri 7 August Romania a importat energie de aproape 1000 MW ( cea mai mare parte din Ungaria - tara care nu are nici carbune, nici gaz sau centrala nucleara)!

In tot anul 2016 am avertizat Guvernul Tehnocrat sa Sistemul Energetic este in pericol - dar nu aveai cu cine sa vorbesti / dar le-am spus oamenilor ca daca voteaza PSD - Alde o sa se indrepte lucrurile - din pacate e mai rau ca inainte!

Actualul Ministru al Energiei este si mai incompetent, mai mincinos, mai arogant si distructiv decat 'Tehnocratii' (desi credeam ca asa ceva e imposibi)!

Numai tepe - la Cernavoda numai vorbe cu Grupurile 3 si 4, la CEO toti fostii pedelisti sunt inapoi la 'jefuiala' la Hidroelectrica nu se mai face nimic ca nu s-a decis Liviu Dragnea cui i-o mai promite contra poze si strangeri de mana!

Asa am ajuns la preturi triple si import de energie !!! Si va fi si mai rau!",a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.