Fostul premier Victor Ponta este de parere ca modificarile aduse pensiilor speciale constituie un motiv pentru ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, sa determine plecarea unor chestori si ca seful statului sa provoace pensionarea unor generali din SRI.

''Domnul Dragnea cu doamna Dan vor sa dea afara niste chestori din politie, domnul Iohannis vrea sa-i dea pe unii din SRI si au spus «Domnule, nu se mai poate»", a declarat Ponta la Realitatea TV.

''E un chestor, domnul Ciocoiu, care a iesit la pensie cand eu am contrasemnat decizia domnului Grindeanu de a-l da afara din fuctie. A iesit la pensie imediat si in prima zi a guvernului Tudose a fost reangajat. Pentru ca doamna Carmen Dan vrea sa tina un chestor langa ea, modificam o lege'', a comentat deputatul, citat de hotnews.ro.

Ponta sustine ca modificarile care vor surveni ii vor afecta pe fostii militari si politisti cu pensii relativ mici. ''De ce-i pedepsesc pe astia multi ca vrea Dragnea sa schimbe niste chestori? Schimba-i, domnule, altfel!''.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.