Fostul premier Victor Ponta sustine ca actualul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, a transformat fomatiunea intr-un partid "de tip latino-american".

"Eu cred ca PSD, sub conducerea lui Dragnea, a devenit un partid politic latino-american (...) Eu vorbesc de un model in care te duci doar la o categorie sociala si ii jecmanesti pe ceilalti. Nu, domnule, eu vreau sa-i ridic pe ceilalti, nu sa ramana saraci ca cei din Teleorman, ca sa ma voteze pe mine. Nu, eu vreau sa fie bogati", a declarat deputatul la Realitatea TV.

"Nu este o opozitie la PSD, este o opozitie la Liviu Dragnea care duce o politica populista latino-americana care va duce la un dezastru intr-un numar scurt de ani", a mai spus Ponta, care a adaugat ca presedintele Camerei Deputatilor s-a tranformat in fosul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. "Dragnea si Basescu sunt identici. Dragnea e acum, in sfarsit, Basescu. A pus mana pe partid. Sunt doi oameni inteligenti care-si folosesc inteligenta intr-un sens negativ", a afirmat el, citat de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.