Eugen Teodorovici sustine ca modificarea Legii pensiilor speciale pare o masura premeditata, cu dedicatie pentru un grup de oameni.

"Este foarte curios. Eu cred ca cineva a stiut de la inceput si a premeditat o astfel de situatie. Eu am vorbit cu seful de sindicat, Dumitru Coarna, care mi-a spus acum cateva saptamani ca daca legislatia nu se va schimba in aceasta zona, va duce la un astfel de efect: plecari masive la varste premature, si nimeni nu l-a ascultat", a declarat Teodorovici, pentru News.ro.

"Daca el poate dovedi ca i-a prezentat acest punct de vedere doamnei ministru de Interne, Carmen Dan, atunci ea trebuie sa isi asume situatia. Pentru ca inseamna ca a fost lasat un vid legislativ pentru un grup de oameni, pentru ca ei sa se poata pensiona si dupa aceea sa se reangajeze", a mai spus el, citat de wall-street.ro.

"Mie imi pare o actiune cu premeditare. Cei care nu au actionat trebuie trasi la raspundere. Pe noi ca buget ne costa", a subliniat senatorul, potrivit ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.