Politica6 August 201714:50de Clara Vacaru

Lectura de un minut

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se gandeste sa interzica cumularea pensiei de la stat cu salariul. Cei care au iesit la pensie nu se vor mai putea angaja la stat, ci doar la privat.

Dupa ce au fost facute publice cazurile mai multor angajati din MAI care s-au pensionat si s-au angajat tot in sistem, luand astfel si pensie si salariu, Lia Olguta Vasilescu ia in calcul posiblitatea de a interzice situatii similare.

Altfel spus, ministrul Muncii se gandeste sa le interzica celor care au iesit la pensie sa se angajeze la stat. O vor putea face, dar doar in domeniul privat.

Lucrul acesta va trebu sa se incheie: sa cumulezi salariul de la stat cu pensia de la stat. Pentru ca, este clar, e un principiu incorect. Te-ai pensionat, la revedere! Poti sa te duci in privat, eventual. Cu siguranta, vom lucra si la aceasta decizie”, a declarat ministrul Muncii, la Antena3, potrivit adevarul.ro.

Citeste si:
Citu: Nu vor fi probleme cu plata salariilor si pensiilor in...
Citu: Nu vor fi probleme cu...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.