Fostul premier Victor Ponta, sustine, in urma unei analize, ca prin noua formula legislativa a pensiilor speciale, nu se schimba sistemul si nici nu se reduc platile din Fondul de Pensii, scrie dcnews.ro.

"Incep sa ma lamuresc ce este cu toata agitatia neasteptata cu 'pensiile speciale'/ deocamdata e doar o reasezare de Putere in 'Sistem'- 'generalii si chestorii lui Basescu' pleaca anticipat la pensii consistente si sunt inlocuiti de 'generalii lui Iohannis si chestorii lui Dragnea'!

Nimic nou, nimic neobisnuit - fiecare putere politica incearca sa isi promoveze proprii 'generali si chestori' sperand ca o sa le fie credinciosi ! O sa vedem ...

Dar orice afacere politica de acest gen este insotita de 'gargara' pentru jurnalistii care sunt in vacanta si pentru oamenii care nu au suficiente informatii si de acuzatii nedrepte la adresa multor oameni anonimi care au crescut si au muncit in respect fata de uniforma si cariera militara - si asta nu e corect! (...)

Asa ca 'Base Gargaragiul' si fostii sai subordonati care au preluat conducerea PSD pe mine nu ma pacalesc - nu cred ca cine striga mai tare are dreptate!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste analiza in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.