Dacian Ciolos a publicat o scrisoare primita de la actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in care acesta din urma isi exprima ingrijorarea prin intermediul unei scrisori oficiale transmise fostului premier in legatura cu "o serie de masuri cum ar fi plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului" si "majorarea taxelor pentru cei cu activitati independente", scrie libertatea.ro.

"Din ciclul daca doriti sa revedeti: unii lideri politici au o capacitate de anticipare surprinzatoare! Iata ce scria domnul Dragnea intr-o scrisoare deschisa in 8 Septembrie 2016.

Folosind aceeasi masura a PSD este, evident, momentul ca actualul Premier sa fie chemat in Parlament, sa explice ce are de gand cu pensiile, cu indemnizatiile pentru cresterea copilului, cu taxele, cu bugetul tarii in general.

Si, mai ales, sa explice de ce coalitia PSD-ALDE a mintit fara scrupule oamenii anul trecut, cand au promis si au trecut prin Parlament lucruri care erau evident neaplicabile.

Este in primul rand o datorie fata de cei care i-au votat", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.