Premierul Mihai Tudose il lauda pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustinand ca este unul dintre cei mai eficienti din Cabinetul sau.

"Domnul Daea este premiantul Europei, nu glumesc. Cu toata aura asta de gluma pe activitatea domniei sale, este, de departe, unul dintre cei mai eficienti ministri, de departe. Este primul an in care toate fondurile europene dedicate agriculturii au fost luate, luate urgent", a declarat prim-ministrul la Antena 3, potrivit romanialibera.ro.

De asemenea, intr-un interviu acordat Agerpres, Tudose a spus: "Activitatea domnului ministru Daea pe zona de fonduri europene — erau banii nostri, au putut fi trasi. Domnul Daea a fost campionul Europei, stiu ca, pana la sfarsitul lui ianuarie, inceputul lui februarie, Romania, prin Ministerul Agriculturii, trasese mai multi bani decat toata Europa la un loc, ceea ce e de remarcat si de felicitat. Si credeti-ma, nici acum nu 's-a potolit', in fiecare zi mai are cate-o reusita, mai mica, mai mare, dar e continua".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.