Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, trage un semnal de alarma cu privire la pensiile speciale,  subliniind ca trebuie stopata cresterea acestora, informeaza ziare.com.

"Imi aduc aminte de galetile de gunoi aruncate anul trecut in capul celor care mai vedeam ca imparatul e gol, golut. Citesc si mi-e greata. O greata imensa, pentru ca astfel de afirmatii de bun simt ar fi adus o motiune anul trecut pentru grav atentat la iubirea pe patrie. Ca iubirea de patrie la politicienii din tagma asta neaos romaneasca cu mici, bere si voie buna asa se intretine: prin cumparare. Bon, e detaliu ca dupa ce te-am cumparat, te calc in picioare. Vorba lui Zinoviev, daca nu m-ar iubi nu m-ar bate…. Acesti oameni sunt aceiasi care anul trecut se intreceau in a promite luna de pe cer si asta gratis. Fara vreun efort din partea votantului lor tipic – un votant fie interesat de pensia lui speciala si de pensionare la 40 de ani, in genere un mediocru, fie un dezavantajat social care e tinut in lanturile asistentei sociale de 27 ani, cel mai adesea turmentat inca de dimineata, cu copii multi pe care ii arunca in lume ca sa isi sporeasca venitul din alocatii si creditul pe caiet la crasma, cu copii pe care ii abuzeaza de multe ori, cu care se poarta violent si pe care ii retrage de la scoala pentru ca sunt o mana de lucru gratuita. Anul trecut in Parlament era concurs de marit pensii speciale existente, de inventat altele noi, de ridicat la cer indemnizatia pentru cresterea copilului despre care deputati PSD spuneau ca nu exista limita (caci, nu-i asa, e vorba de copiii patriei!), de redus peste 100 de taxe impotriva oricarui calcul aritmetic care dadea cu un mare minus la tot (sau cu plus, depinde cum vezi – important e ca ne creste deficitul si asta in ritm alarmant). Nu mai spun de rapiditatea cu care PSD se dezice de propria Biblie cunoscuta cu numele de scena program de guvernare. O cacofonie generala – ce ni se vinde ca fiind bun azi, ni se spune ca e prost sau nerealizabil in chiar seara zilei. Si da, pentru toate acestea si multe altele inca neinventariate sunt de vina tehnocratii, corporatistii, cei fara ochelari de cal si Soros care ne plateste pe toti.

Am luat ceva distanta, dar am ramas lucida. Si sunt tot mai ingrozita", a scris Raluca Pruna pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.