Premierul Mihai Tudose s-a declarat convins ca propunerea ministrului Educatiei, Liviu Pop, privind introducerea unui manual pentru disciplina Educatie fizica si sport reprezinta o gluma.

Daca pe data de 15 septembrie toate manualele sunt pe banca, cuminti, asteptand elevii la scoala, eu cred ca domnul ministru Liviu Pop poate sa ne prezinte si manualul de colorat pentru ora de sport, e dreptul lui sa imagineze asa ceva. La Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, stiti, se fac cursuri pe manuale, dar haideti intai sa invatam copiii sa alerge, sa se miste, sa se dezvolte corespunzator si mai putin dupa manual. Adica daca la ora de sport stam tot in clasa cu manuale, e in regula, nu stiu cum arata caietul de teme pentru acasa la sport. O sa aprofundam subiectul cu domnul ministru, eu sunt convins ca a fost o gluma”, a spus Mihai Tudose luni seara, la Antena 3, potrivit AGERPRES.

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, a declarat vinerea trecuta, la Brasov, referindu-se la manualul pentru disciplina Educatie fizica si sport ca acesta este util atat elevilor cat si profesorilor, dar si parintilor.

Citeste si: Liviu Pop anunta ca este nevoie de manuale de pregatire sportiva pentru 40 de discipline, de la atletism la yachting, pentru fiecare an din gimnaziu


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.