Fostul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, de aceasta data reactionand la excluderile recente din PSD.

In urma cu 18 ani ( pe cand Liviu Dragnea era presedinte al PD Teleorman si sustinator infocat al lui Traian Basescu la Primaria Capitalei) un foarte tanar Gabi Oniga se inscria in PSD la Cluj ( acolo unde pentru un tanar sa spui ca esti la PSD era un act de curaj egal cu nebunia)! Acolo l-am gasit cand am intrat in TSD si tot acolo a fost la toate campaniile si actiunile politice ale Partidului fara sa ceara niciodata o functie sau un privilegiu !

Zilele trecute Gabi Oniga a fost exclus din PSD de catre un pitecantrop politic pus de Dragnea in fruntea Organizatiei Cluj ( plus deputat) pe criteriul ca este mai analfabet si mai slugarnic decat ultimul consilier local din Teleorman! Motivul - "nu este agreat de Daddy"!

In urma cu peste 20 de ani ( pe cand Liviu Dragnea era Prefect PD al Judetului Teleorman) intra in PSD Sorin Grindeanu- ( la Timisoara unde pentru un tanar sa spui ca esti la PSD era un curaj egal cu nebunia)! L-am cunoscut cand am venit eu la TSD si am luptat impreuna in toate campaniile si actiunile politice ulterioare!

A fost exclus din Partid de Liviu Dragnea si "Gasca" sa pe motiv ca nu e obedient! Spre deosebire de Cluj insa la Timisoara inca nu s-a gasit o coada de topor care sa execute fara cracnire ordinele lui "Don Livio" - dar se lucreaza la asta! (..)

Pot continua cu aceste exemple daca cineva de buna credinta mai are nevoie sa fie convins ca PSD a fost confiscat de un lider care doar aplica modul de conducere si mentalitatea de tip "Traian Basescu" - evident sprijinit oportunistic de cateva tovarase si cativa tovarasi pentru care conteaza doar functia pe care o primesc de la "Don Livio" ca plata pentru serviciile lor", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.