In urma raportului prezentat de ministrul Agriculturii, Petre Daea, prim-ministrul vrea schimbarea legislatiei, pentru a se poata lua masuri mai dure in privinta alimentelor cu dublu standard.

"Domnul Daea, chiar asa, suntem cetateni de mana a doua si mancam orice?", l-a intrebat seful Executivului pe ministrul Agriculturii in deschiderea sedintei de Guvern de joi.

"Din nefericire nu am reusit sa prezentam in detaliu aceste lucruri pentru ca neavand o norma juridica prin care sa operam nu putem sa dam numele comerciantului si producatorului respectiv pentru ca am putea crea conflicte juridice care ar putea sa coste", a fost raspunsul lui Daea, potrivit digi24.ro.

Solicitand interventia Ministerului Justitiei, Tudose i-a solicitat lui Toader sa conceapa "un cadru legislativ care sa ne permita sa spunem ce firme ne considera o tara de mana a doua si sa ii tratam si noi ca atare", scrie romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.