Ionut Nicolae, un barbat din comuna argeseana Cocu, suspectat ca a postat amenintari la adresa unei politiste prin intermediul unei retele de socializare, a fost retinut pentru ultraj, dupa ce a amenintat si jignit o politista pe Facebook.

Barbatul de 34 de ani, de profesie sofer profesionist, a postat pe contul sau de Facebook o fotografie a politistei care i-a retinut permisul de conducere si o serie de comentarii care contineau amenintari la adresa vietii si integritatii corporale a acesteia, scrie digi24.ro.

"Nu o mai suport, daca nu o muta, o mut eu la cimitir. Sa imi dea si inchisoare pe viata, ca nu am ce pierde (…)", a scris barbatul intr-una dintre postarile preluate ulterior de presa locala din Arges. Dupa ce alte persoane i-au transmis comentarii dure la postarea facuta, atentionandu-l ca e ilegal ce face si ca poate fi cercetat penal, barbatul a continuat la fel de dur: „Ii faceam filmare cum o jumuleam fir cu fir si unghie cu unghie pe viu, sa vada ce poate face un analfabet”.

Barbatul a fost audiat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti, care au emis pe numele lui ordonanta de retinere pentru 24 de ore.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.