Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca nota publicata de Rise Project cu referire la Liviu Dragnea este reala.
"Punctul meu de vedere este ca acea nota este reala, oricat ar incerca doamna ministru Dan sa spuna «nu stiu», «n-am gasit-o». Problema este cat de reale sunt faptele relatate. Eu va garantez ca este o nota reala, problema este cat de reale sunt faptele descrise in nota si de ce ridica acest semn de intrebare. Pentru ca, la randu-mi, tarasc dupa mine povestea Flotei, desi nimeni n-a reusit sa arate o singura aprobare semnata de mine pentru vanzarea unei singure nave. Deci, plecand de la propria mea experienta, pun un semn de intrebare si pe aceasta poveste", a spus senatorul PMP la B1 tv, potrivit digi24.ro.

"Cat a fost prefect, dar si presedinte al Consiliului Judetean, indiferent daca a fost la PD sau la PSD, era cel mai insistent personaj politic care se batea sa aloce bani din fondul special al drumurilor pentru Teleorman. Si i-am dat destui bani la vremea respectiva, cand eram ministrul Transporturilor", a adaugat Basescu, potrivit jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.