Platforma Romania 100, infiintata de fostul premier Dacian Ciolos, acuza Guvernul PSD-ALDE ca pregateste eliminarea accesului public la "Inspectorul Padurii", sistemul de monitorizare si control al taierilor si transportului de masa lemnoasa.

"Guvernul PSD-ALDE pregateste eliminarea accesului public la ”Inspectorul Padurii”, sistem de monitorizare si control al taierilor si transportului de masa lemnoasa.

Taierea, transportul si vanzarea lemnului din padurile Romaniei se vor face netransparent si fara ca cetatenii sa aiba posibilitatea de a monitoriza si interoga legalitatea.

Ministrul Pana Doina contesta dezvoltarea proiectului realizat in 2016 cu acuzatii false care pregatesc de fapt ingradirea accesului populatiei la aceasta platforma de monitorizare a taierilor ilegale de masa lemnoasa", sustin reprezentantii pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.