Senatorul PNL Florin Citu il acuza pe liderul PSD Liviu Dragnea ca "citeaza printre randuri si dezinformeaza".

"Dragnea citeaza printre randuri si dezinformeaza! (...)

Dragnea si PSD prezinta o singura cifra, cresterea economica, si ignora celelalte cifre din rapoartele acestor institutii.

Cea mai importanta estimare, deficitul bugetar. Toate aceste institutii, fara exceptie, estimeaza un deficit bugetar intre 3.5% si 4% din PIB pentru 2017. Dragnea si PSD se jura ca nu o sa fie depasit deficitul bugetar de 2.99% din PIB. Cu toate aceastea uita sa prezinte aceasta comparatie intre cifrele PSD si institutiile internationale .

Dar dezastrul este anuntat, atat de aceste institutii cat si de estimarile mele, pentru 2018. PSD si Dragnea estimeaza crestere economica de peste 5% si deficit bugetar in scadere la aproximativ 2.9% din PIB. Institutiile internationale, pe care azi le citeaza Dragnea si PSD, confirma ce spun in raportul meu, deficite bugetare mai mari in 2018 peste 4% si crestere economica in jur de 3.5%. (...)

Mai trebuie spus un lucru. Toate aceste institutii estimeaza ca in 2017 Romania intra din nou in procedura de deficit excesiv. Abia am iesit in 2013 dupa sacrificii foarte mari.

Armele preferate ale PSD, dezinformarea si propaganda, nu pot sa mai mascheze mult timp dezastrul in care au aruncat economia Romaniei.

Demiterea sefului ANAF, pe care o cerusem deja cu ceva timp in urma, trebuie urmata de demiterea ministrului finantelor publice si stoparea implementarii programului de guvernare.

Nu doar Dragnea trebuie sa plece, dar si PSD", a scris vicepresedintele Comisiei de buget pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.