Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat critici la adresa sefului Executivului si edilului Capitalei.

"Pai, cu cine s-a intalnit astazi, asa-zisul premier? S-a dus sa ceara voie. A avut vreun cuvant de spus la modificarile introduse in programul de guvernare? Este tot un premier marioneta, ca si premierul anterior. Guvernul nu are autoritate, nu are capacitatea de a putea sa guverneze Romania, pentru ca este condus in continuare de oameni care nu detin functii in acest Guvern, de oameni care vor sa controleze tot ce misca in cadrul Guvernului", a declarat Ludovic Orban, potrivit ziare.com.

"Deocamdata, nu am avut decat un purtator de cuvant la Primaria Generala, nicidecum un primar general. Niciuna dintre promisiunile facute de actualul primar general in campania electorala nu a fost realizata. Va aduc aminte gratuitate pe transportul public, reducerea la jumatate a facturii, rezolvarea problemelor de trafic, lucruri care nu se intampla.

Am vazut ca doamna primar general tot vrea sa ii incurajeze pe cei care vor sa circule cu bicicleta, dar a uitat de un lucru, degeaba le dai biciclete sau le creezi facilitati pentru utilizarea bicicletelor daca nu exista piste de biciclete. Sa nu punem carul inaintea boilor. La Primaria Capitalei avem un bun purtator de cuvant, nicidecum un primar general", a mai spus Orban, citat de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.