"PSD renunta la banii europeni pentru constructia autostrazii Sibiu-Pitesti.

Banii nationali sunt mai usor de furat! Ministrul Fifor propune construirea autostrazii Sibiu-Pitesti prin Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, adica dintr-un fond inexistent. Autostrada face parte din coridorul IV Paneuropean si poate fi construita din bani nerambursabili, chiar si cu facilitatea de a deconta pana la 95% din costurile totale!

In plus, ministrul Fifor nu are nicio responsabilitate pe proiecte mari de infrastructura!

Concluzia: Guvernul Dragnea 2 condamna Romania la izolare! Guvernele PSD au subminat constructia acestei autostrazi din bani europeni. Acum anunta ca intentioneaza sa o faca din bani guvernamentali care ar fi mai usor de sifonat de companii precum cea detinuta de liderul PSD.

La doar doua saptamani de la investirea Guvernului Dragnea 2, ministrii se apuca de demolat, nu de construit. Daca in Guvernele Ponta autostrazile au fost desenate frumos in birourile domnului Sova, apoi altele au fost deschise pentru a fi demolate, acum se pregatesc tunuri pentru autostrazi construite din fonduri inexistente. PSD sa nu se joace ALBA-NEAGRA cu o autostrada atat de importanta pentru economia romaneasca!

Solicit comisarului European, Corina Cretu, sa-si scoleasca colegii de partid sa spuna public situatia finantarii acestei autostrazi si sa le explice ca banii pentru autostrada Sibiu-Pitesti sunt oferiti de UE, tot ceea ce trebuie sa faca este sa se apuce de treaba!", a scris Raluca Turcan pe Facebook.