O petitie online a fost lansata pentru demiterea ministrului Sanatatii, Florian Bodog, si a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, din pricina lipsei vaccinurilor, sustine Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL.

"Dupa 6 luni de guvernare PSD avem aproape 500.000 de copii nevaccinati. Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile a confirmat faptul ca la data de 31 mai aveam un numar record de copii nevaccinati: 11.973 nevaccinati cu BCG, 27.499 cu hepatitic B pediatric, 89.990 cu hexavalent, 164.828 cu ROR, 109.286 cu teravalent si 88.112 cu difterotetanic.

Din cauza nepasarii si iresponsabilitatii Romania a ajuns un FOCAR EPIDEMIOLOGIC DE RUJEOLA. Avem 7.500 de bolnavi de rujeola, iar numarul deceselor a crescut la 31. (...)

Solicitarile PNL pentru ministrul sanatatii sunt:

  • Sa spuna care sunt masurile luate impotriva celor care se fac vinovati de moartea celor 31 de bebelusi.
  • Sa spuna daca stocul de vaccin cumparat luna trecuta este suficient pentru a ajunge la fiecare copil.
  • Sa precizeze care este situatia legii privind obligativitatea vaccinarii. De ce s-a renuntat la aceasta propunere legislativa?", a scris Raluca Turcan pe Facebook.
Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.