Referitor al anchetele DNA privind afacerile Tel Drum, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut ca este "tinta" sefei, DNA Laura Codruta Kovesi.

"Stiti ceva, ma astept sa fiu audiat de doamna Kovesi pentru orice se intampla in tara asta. Si daca ploua. Nu cred ca mai e vreun secret pentru cineva ca sunt tinta acestei doamne de foarte mult timp. N-am nicio legatura cu Tel Drum", a declarat presedintele PSD.

Referitor la anchetele Rise Project, Dragnea este de parere ca acestea au inceput cu informatii din DNA: "Nu cred ca mai e cineva copil care sa creada ca anchetele facute de diverse site-uri au fost ca rezultat al cercetarii acelor site-uri".

Chestionat ce arme are pentru a se "lupta" cu aceste presupuse atacuri la adresa sa, social-democratul a raspuns: "Ce arme, ca n-am pistoale? N-am decat partidul si Parlamentul, atat", citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.