Presedintele Klaus Iohannis este foarte multumit de activitatea conducerii DNA, a sustinut Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, in cadrul unei conferinte de presa.

"Presedintele Romaniei (...) este foarte multumit de activitatea conducerii Directiei Nationale Anticoruptie. Mai mult de atat nu exista comentarii suplimentare. Vorbiti desigur despre actiunile altor institutii care au dreptul sa actioneze constitutional, dar din acest punct de vedere Administratia Prezidentiala nu are alte lucruri de adaugat", a declarat Madalina Dobrovolschi, citata de digi24.ro.

Comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009 a decis, luni, sesizarea Ministerului Justitiei cu privire la refuzul sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, de a participa la audieri, si sa ii solicite sa raspunda in scris daca a fost prezenta acasa la Gabriel Oprea in noaptea alegerilor. Propunerea facuta de Liviu Plesoianu (PSD), privind depunerea unei plangeri penale, nu a fost supusa la vot.

Sesizarea Ministerului Justitiei a fost votata cu sapte voturi "pentru" si trei impotriva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.